Guinot persontbijt

Op 14 oktober kwam de pers bijeen in de Franse patisserie Pompadour in Amsterdam. Na de succesvolle introductie van het Masque Eclat Lifting gingen we naar de overkant, naar de salon van Willie Swaan. Hier werd de Hydradermie-behandeling (de sterbehandeling van Guinot die ook Brad Pitt in alle wereldsteden ondergaat, zo ook in Amsterdam!) gepre-senteerd aan de pers. Het was een leerzame, leuke en ook lekkere ochtend!
Het verslag van Sacha Luijkx, dat de dag erna is gepubliceerd op beaumonde.nl, lees je hier.

Beau Monde bij Guinot’s hydradermie behandeling

Geschreven op 8 oktober 2014 door Redactie Beau Monde

Net als Brad Pitt is Beau Monde bij de hydradermie behandeling van top beautymerk Guinot in Amsterdam. Na de presentatie van Ine & Anouk Geurts van Chronique Cosmétique, mogen wij ondervinden hoe zo een behandeling is..

In de heerlijke, rustgevende salon gebeurt het: een hydradermie behandeling met ‘dat elektrische apparaat’. Op dezelfde plek waar de geweldige acteur lag, lagen wij ook. En net als Brad vielen wij ook lekker in een lichte slaap. Het merk Guinot is één van de meest bezochte beautysalons in Frankrijk. Trainster Antoinette Top vertelt ons alles over de behandeling én geeft ons er zelfs een!

Super ontspannen!
De specialiste kiest een gelserum die perfect bij jou huid past. Daarna rolt ze met speciale rol- en bolelektroden over je hals en gezicht, zodat je huid de serum sneller opneemt. Tijdens de behandeling voel je je gezicht voller en frisser worden. Ook de elektroden voelen fijn aan, met soms een lichte tinteling bij je zenuwen. Van je gezicht tot aan je handen, alles wordt gemasseerd. In deze ontspanning droom je zeker wel even weg.

Lifting masker voor thuis
Moeder en dochter Ine en Anouk Geurts geven voor de hydradermie behandeling een presentatie over hun merk Chronique Cosmétique. De dames vertellen over hun nieuwe product voor Guinot: Masque Eclat Lifting, een exclusief masker dat je nu ook thuis kan gebruiken. Het geeft een soortgelijk effect als de hydradermie behandeling. Het hydrateert, verstevigt, verzorgt en herstelt!

Beau Monde is erg tevreden met het resultaat, want het werkt echt! Fris en fruitig gaan wij weer aan de slag op de redactie. Bekijk hier nog even een fotoreportage:

Een heerlijk persontbijt

De Guinot presentatie

Tijd voor goodiebags!

De salon

Guinot hydradermie-behandeling

Ina Geurts en Anouk Geurts van Chronique Cosmétique

Foto’s: Ruud de Graaf – Teleview