BIENPR & Health

Onmisbaar in een mensenleven en een belangrijke pijler van BIEN PR is gezondheid. Want je echt goed voelen, lichamelijk en geestelijk, daar draait het om! De health branche is voortdurend in beweging. Innovaties en introducties volgen elkaar snel op en producten maken de switch naar de OTC-markt. Daarbij weet BIEN PR om te gaan met oude (KOAG/KAG) en nieuwe regels zoals de Europese verordening 432/2012 die op 14 december 2012 van kracht is geworden met daarin de goedgekeurde gezondheidsclaims.

BIENPR werkt onder meer voor TS Products dat onlangs
haar 25-jarig bestaan vierde en een breed assortiment gezondheidsproducten, homeopathische geneesmiddelen
en huidverzorging producten heeft voor mensen die een bewuste, natuurlijke keuze maken. Tot het programma behoren onder meer producten van wereldwijd actieve merken als Bach Flower Remedies, Rescue en natuurijk de Schüsslerzouten.
Om meer bekendheid te creëren voor deze Schüsslerzouten is BIENPR in 2013 met tien health redacteuren van onder andere De Betere wereld, GezondNU, Santé, Onkruid, Libelle en Lijfblad naar Duitsland gereisd. Daar brachten we In Osnabrück een indrukwekkend en leuk bezoek aan de fabriek.